Abundant mE

Lähde mukaan kvanttimatkalle yltäkylläisyyteen YU2SHINE Abundant mE -seminaarissa, 20.7.2024 klo 13 – 17. Voit osallistua joko online zoomin välityksellä, tai paikan päällä Lahdessa

Sukella syvälle henkilökohtaisen kasvun kvanttimaailmaan YU2SHINE Abundant mE -seminaarissa, jonka pitää Quantum Pioneer ™ Victoria Rader. Victoria Rader tunnetaan rooleistaan tulevassa ”Zero Limits” -elokuvassa ja historiallisesta Lunar Legacy -kuuhun laukaisusta, mutta hänen syvällisiä oivalluksiaan ovat muokanneet myös hänen yhteistyönsä sellaisten ikonien kanssa kuten Bob Proctor, Joe Vitale, Jack Canfield ja hänen ylistetty työnsä palkittuna kansainvälisenä bestseller-kirjailijana ja parantajana.

Tämä seminaari on ainutlaatuinen kvanttiperiaatteiden ja henkisen viisauden yhdistelmä, joka on suunniteltu vastaamaan käytännön haasteisiin ja samalla vapauttamaan sinussa oleva henkinen- ja kvanttipotentiaali, jotta voisit saavuttaa päivittäisiä käytännön tuloksia ja elää täyttymyksellistä elämää.

Keskeiset haasteet ja kvanttiratkaisut:

  1. Selkeys ja visio: Vahvista havaintokykyäsi ja intuitiotasi kvanttiymmärryksen avulla, mikä auttaa sinua visualisoimaan ja manifestoimaan haluamasi elämän.

  2. Luovuuden esteet: Hyödynnä mielikuvituksesi rajatonta voimaa kvanttiluovuuden tekniikoilla, jotka avaavat uusia mahdollisuuksien ulottuvuuksia.

  3. Päätöksenteko: Vahvista päättelykykyäsi ja tahtoasi käyttämällä päätöksenteossa kvanttikehyksiä, jotka ovat linjassa korkeimman itsesi ja tarkoituksesi kanssa.

  4. Muistin parantaminen: Käytä kvanttimuistitekniikoita, jotka parantavat kykyäsi omaksua, säilyttää ja palauttaa mieleesi tärkeää tietoa ja kokemuksia.

  5. Kestävä motivaatio: Kehitä kestävää tahtoa kvanttienergian avulla, joka ylläpitää vauhtia menestyksen tiellä.

Room. 12:2:n innoittamana: ”Älkää mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta”, Victorian seminaari ei ole pelkkä koulutustapahtuma – se on transformatiivinen kokemus, joka kutsuu sinut muokkaamaan elämääsi uudelleen henkilökohtaista kvanttikehitystä hyödyntävän voiman avulla.

Tule mukaan YU2SHINE Abundant mE -seminaariin todella transformatiiviselle matkalle. Tämä harvinainen tilaisuus oppia Victoria Raderin kaltaiselta kvanttipioneerilta ei ainoastaan tarjoa käytännön taitoja ja oivalluksia, vaan myös opastaa sinua kohti henkisesti rikastunutta yltäkylläisyyden elämää. Varmista paikkasi jo tänään ja ota ensimmäinen askel polullasi kohti syvällisesti yltäkylläistä tulevaisuutta.