Asiakkaamme kertovat

”En tiedä mitä teit mulle eilen mut jossain tosi tärkeillä alkulähteillä oltiin. Mun vartalo on rauhallinen ja mieli ei haahuile pelkotiloihin, pystyn olemaan luottavainen.”

Mari

”Sain eilen ison avun ja ilon ja ymmärrystä! Nukuin levollisesti!”

Merja

”Minusta tuntu, et itsetunto parani 50% käynnin aikana, enkä ole tuntenut itseäni enää masentuneeksi. Kiitos!”

Meeri

” Jokin sisällä liikahti useampaan otteeseen kurssinaikana. ”

Anne

”Kiitos, tuo hoito on jotain niin ihmeellistä 💛🙏

Ennen sitä hoitoa, ehdin olla lähes neljä päivää toimintakyvytön. Kellään muulla mun elämässä ei ole ollut tuota vaikutusta aikaisemmin minuun. Eli että riitatilanteessa tulee toimintakyvytön. Jotenkin niin lannistunut. Paitsi, että sain toimintakykyni takaisin, en enää pelännyt. Pystyin lisäksi näkemään valon hänessä.”

Pirjo

”Kiitos Upean viikonlopun jälkeen, elämä tuntuu koko ajan paremmalta ja paremmalta. Puhuminen on helppoa ja kirjoittaminen sujuu helposti. Usein pysähtyy kuuntelemaan omia kauniita viisaita sanoja. Ollaan ystävän kanssa säännöllisesti hoidettu toisiamme puhelimessa ja toisenkin ystävän kanssa myös. Siinä on uskomaton voima, joka kerran sitä ihmetellään. Olen niin kiitollinen”

Kirsi

”Kiitos teille mahtavasta viikonlopusta! Vaikka tiesin että ThetaHealingistä on vaikka mihin, silti yllätyin kuinka helpoksi, nopeaksi ja vaivattomaksi työskentely sillä muuttui viikonlopun aikana. Mahtava harppaus eteenpäin. Kiitos!”

Annukka

”Paulan antama ThetaHealing hoito tehtiin Skypen välityksellä. Etukäteen mietin kuinka se tulee toimimaan. Kaikki mahdolliset epäilykseni osoittautuivat turhiksi. Paula sai rauhallisen analyyttisin keinoin kanssani yhteistyössä avattua ja purettua minussa olleita ajatusmalleja ja tunnelukkoja. Prosessi jatkui hoidon jälkeen. Minussa on tapahtunut hienovaraisia pysyviä muutoksia, jotka ovat selvästi hoidon seurauksia. Suosittelen Paulan hoitoja”

Tiina

”kiitos hoidosta! Päivät ovat todellakin olleet aurinkoisia, iloisia ja niissä on ollut rakkautta (kuten allekirjituksessasi on). Kuin olisi vedetty musta viitta pois mielen ympäriltä.”

Juho

”Mulla on nyt ekan kerran tunne että kuulun omaan elämääni ja olen täydellinen❤️ Samoin tiedän mihin kuuluun.”

Susanna

”Olen ollut superinnoissani ja lukenut Viannan kirjaa 😀 Kiitos sinulle vielä miljoonasti huippuantoisasta viikonlopusta!”

Eeva

”Kiitos tuhannesti aivan loistavasta kurssista. Olen saanut ihan hurjasti uusia työkaluja työhöni. Olen saanut myös itse paljon uutta voimaa mieleen ja kehoon.”

Susanna

Seuraa meitä somessa: