Rubikin kuution jokainen sivu on uutena täydellinen. Jokaisella sivulla on vain yhtä väriä. Sitä kun alkaa pyörittämään niin värit menevät sekaisin ja jokainen sivu on omanlaisensa.

Näin myös tapahtuu elämässämme. Synnymme täydellisinä täynnä rakkautta ja muistaen, että olemme rakkaus. Ihmiset elämässämme tai me itse saatamme kuitenkin pyöritellä meitä ja lopulta emme enää tunnista itseämme. Ihmettelemme, miten kaikki tuntuu niin vaikealle ja hankalalle eivätkä asiat rullaa eteenpäin. Näitä asioita voi lähteä korjaamaan lähtemällä pyörittelemään tätä kuutiota taas paikoilleen yksi siirto kerrallaan, jotta kaikki värit ovat taas paikallaan. 

Ensin on hyvä ymmärtää, että tässä kuutiossa keskus ei koskaan muutu eli sielusi on aina sama, vaikka muu olisi mennyt elämän kokemusten ja tunteiden takia pois paikaltaan. 

On aika lähteä katsomaan miten nämä palaset loksahtavat paikoilleen, kerros kerrokselta, kuten kuutiossakin. Matkalla tapahtuu muutosta ja monet pelkäävät, että eivät ole sen jälkeen enää oma itsensä. Mutta jos katsot rubikin kuutiota, todellisuudessa palaat takaisin siihen kuka todella olet. Ja on tärkeää, että hyväksymme tällä matkalla elämän kaikki värit, tunteet ja tuntemukset mitä se tuo mukaan, koska se on osa matkaa. Hyväksyä, että kehitämme itseämme yksi siirto kerrallaan nähden kuitenkin mielessämme jo sen lopputuloksen, että olemme kokonaisia.

Vuosia mietin miten ihmeessä nämä palaset saadaan takaisin oikeille paikoilleen. Yritin, mutta en saanut edes yhdelle sivulle kaikkia saman värisiä palasia. Tehtävä tuntui mahdottomalta, jopa lannistavalta ja jätinkin sen sitten muiden ratkaistavaksi. Näin voi myös käydä elämässämme, että jätämme elämämme ongelmat, haasteet muiden ratkaistavaksi. Saatamme jättää myös menestymisemme muiden vastuulle.

Sitten sain ajatuksen lähteä etsimään videota, jossa avattaisiin miten rubikin kuution saa ratkaistua sen sijaan että yritän itse keksiä ratkaisun. Ja tämä antoikin avaimet sen ratkaisemiseksi. Tehtävä ei enää tuntunut mahdottomalta, kun videossa oli selkeä kaava kuution ratkaisemiseksi. Sama tapahtui myös elämässäni.

Kun tiedät miten ratkaista kuutio ja sinulla oikea kaava sen ratkaisemiseksi sen ratkaisemisesta tulee helppoa ja toistat vaan samaa kaavaa. Myös omien uskomusten ja tunteiden muuttaminen on helppoa, kun käytössä on toimiva kaava millä ratkaista se.

Itse lähdin tälle matkalle ja asettamaan nämä kaikki palaset takaisin oikealle paikalleen käyttäen ThetaHealingiä. Matka muuttuikin hauskaksi ja innostus siitä miten palaset loksahtavat paikalleen yksi kerrallaan, vei eteenpäin. Tämä on tuonut kiitollisuuden kaikista elämän väreistä ja kokemuksista ja siitä mitä siinä matkalla oppii.

Kategoriat: Uncategorized

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *