Elinvoimainen Minä

Elinvoimainen Minä

Tukevatko tunteesi ja ajatuksesi hyvinvointiasi? Johtaako nykyisen elämäntapasi kohti tasapainoa ja harmoniaa? Onko muutoksen tekeminen hankalaa? Tuntuuko haluamasi muutoksen teko hyvinvointiisi mahdottomalta, vaikka tietäisit miten tehdä sen? Ohjaako tieto vai tunne päätöksentekoa? Osaatko kuunnella mitä kehosi todella tarvitsee vai mitä se ei tarvitse?

 

Tällä kahden päivän kurssilla saat työkaluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja opit tunnistamaan ja pysäyttämään negatiivisten tunteiden vaikutuksen niin kehoon kuin mieleenkin. Löydät sinulle sopivan tavan syödä ja tukea terveyttäsi ilman erilaisia dieettejä. Löydät henkilökohtaisen motivaatiosi tehdä tarvittavat muutokset. Saat ohjeet miten jatkaa eteenpäin kurssin jälkeen ja myös miten pysyä uudessa suunnassa sekä ylläpitää hyviä asioita.

 

Kurssi yhdistää ennakkoluulottomasti ravitsemusta, bioresonanssia sekä ThetaHealing@ -meditaatioita.

Tämä kurssi on sinulle, jos:

– sinusta tuntuu, että sinä ja kehosi ovat eri paria

– haluat oppi luomaan lisää hyvinvointia elämääsi

– tiedät miten syödä terveellisesti ja kuinka pitää itsestäsi huolta, mutta et saa tehtyä sitä

– haluat oppi tuntemaan iloa ja onnellisuutta kehossasi

– haluat oppia ennaltaehkäisemään terveysongelmien syntyä

– haluat oppia eheyttämään aurakentän haavoja paikkaamalla emotionaaliset tarpeet, jotka ovat jääneet paikkaamatta elämän aikana.

– haluat oppia kuuntelemaan mitä kehosi todella tarvitsee, eikä esim. mitä kehosi haitalliset mikrobit tarvitsevat

– haluat oppia vapauttamaan ylimääräisen stressin, jotta saat aktivoitua kehosi omat korjaamisprosessit toimimaan optimaalisesti

 

Valmennus osuudessa keskitymme erityisesti suoliston hyvinvointiin, koska se on hyvinvointimme perusta.

Kehosi heijastaa mielesi. Kurssilla käydään myös läpi negatiivisten tunteiden vaikutus kehoosi. Opit mistä esim. happo-emästasapaino voi johtua, mistä erilaiset mikrobit, allergiat voivat viestiä. Mikä on negatiivisten tunteiden vaikutus kehoosi ja paljon muuta!

Stressiä vapauttamalla keholla on työkalut alkaa parantamaan itse itseään, mihin sen voimavarat eivät aiemmin riittäneet. Syy kehon stressiin voi olla myös esim. ruoka-aineylliherkkyydet, raskasmetalli kuorma, käsittelemättömät negatiiviset tunteet jne.

Kurssilla opit tuntemaan itsesi ja kehosi salaiset tarpeet. Sen, mitä kehosi oikeasti tarvitsee ja mikä oikeasti on sinulle hyväksi. Opit myös täyttämään nämä kehosi tarpeet; fyysisesti, energeettisesti ja emotionaalisesti.

Kurssille otetaan max 10 osallistujaa.

 

Kurssikuvaus

Kurssi on kaksipäiväinen ja se toteutetaan 3.-4.12.2022. Lauantaina 3.12. klo 14-17 ja sunnuntaina 4.12. klo 10-18 ryhmävalmennusta. Kurssi pidetään Helsingissä.

Ennen kurssin alkua kaikille osallistujille tehdään bioresonanssi mittaus Asyra™ Pro -laitteella joko etukäteen sovittuna ajankohtana tai ensimmäisenä kurssipäivänä ennen yhteisen osuuden alkua. Etukäteen tehtävät bioresonanssi mittaukset toteutetaan, joko Helsingissä, Porvoossa tai Hyvinkäällä (6-7 kpl). Kurssi päivänä mittauksia on 3-4 kpl Helsingissä. ThetaHealing® -hoitomeditaatiot toteutetaan onlinessa Zoomissa kahden viikon sisällä kurssin päättymisestä.

 

Kurssille ei ole ennakkovaatimuksia tai osaamista.

 

Päivä 1

Etukäteen TAI ensimmäinen päivä sisältää henkilökohtaisen konsultaatiota, jonka kesto yhteesä per henkilö on 1,5 h. Sinulle tehdään Laaja Asyra –mittaus ja tulokset käydään läpi . Jokainen osallistuja saa yksilöllisen ajan näihin konsultaatioihin. Ilmoittautuessasi kurssille, saat oman henkilökohtaisen aikasi.

  • Asyra -laitteella saadaan tietoa kehon toiminnallisesta terveydestä mittaamalla muutoksia ihon sähkömagneettisessa kentässä. Laitteen mittausmenetelmä sisältää elementtejä perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä sekä homeopatiasta uusimman tietotekniikan  keinoin.
  • Laajassa, kokonaisvaltaisessa mittauksessa testataan mm. kudosten ja elintentasapainotilaa ja etsitään tasapainoa häiritseviä tekijöitä. Mittaus sisältää vitamiini-, hivenaine-, rasvahappo- ja aminohappo-puutokset sekä ruoka-yliherkkyydet. Epätasapainossa oleviin osa-alueisiin perehdytään yksityiskohtaisemmin. Näitä voitat olla esim. kehon raskasmetallikuormitus, ympäristön toksiinit ja allergeenit, homeet, suoliston kunto (bakteerit, parasiitit, hiivat), hormonitoiminta, tunnepuolen asiat jne.
  •  Mittauksen lopuksi saat kirjallisen raportin löydöksistä sekä ohjeet ruokavalioon (+veriryhmäruokavalio ohje) ja ravintolisiin liittyen. Mittaus sisältää myös hoitotipan, joka tukee osaltaan muutosten läpivientiä myös arjessa kurssin jälkeen.

Kaikille yhteinen osuus

Koulutusosuus alkaa klo 14 ruuansulatuksen ja ruoka-aine yliherkkyyksien läpikäymisellä.

 

Päivä 2

Toisen päivän sisältö rakentuu edellispäivän mittaustulostenperusteella. 

 

Päivän koulutusosuudessa tehdään eheyttävä hoitomeditaatio, esiin nousseille asioille. Esimerkiksi, jos sinulla on loisia, voit havaita, että ihmiset ympärilläsi vievät energiaa sinulta. 

 

Etsitään taustalla vaikuttavat emotionaaliset mallit miten esim. vitamiini-hivenaine puutteet tai mikrobiepätasapaino on näkynyt aiemmin päivittäisessä elämässä. Täytetään emotionaaliset aukot eli tunnehaavat energiakentässä, jotka aiemmin ovat vetäneet ko. asioita puoleensa. Nämä tunnehaavat voivat olla fyysisessä kehossa tai aurakentässä. Käydään läpi miten tunnistat kehosi hyvinvointia tukevat viestit ja miten erotat ne haitallisista viesteistä. Opit taas miten tuntea olosi kehossasi kokonaiseksi.

 

Kurssin tuki jatkuu koulutuksen jälkeen henkilökohtaisella ThetaHealing hoidolla.

ThetaHealing -meditaatio ja Henkilökohtaisen motivaation löytäminen muutokseen. Jokaiselle varataan henkilökohtainen konsultaatio aika n. 2 viikon päähän kurssista. Nämä toteutetaan etänä Zoomin välityksellä tai Lahdessa.

Mittaustulosten perusteella henkilökohtainen valmennus ThetaHealing -meditaatio, jossa varmistetaan, että

  • Sinulle löytyy motivaatio ja tuki pysyvään muutokseen 
  • Poistetaan rajoittavat esteet pysyvän lopputuloksen tieltä’
  • Keskitytään juuri sinun tuloksiisi ja miten voimme parhaiten tukea sinua tässä muutoksessa
  • Saat tuen sekä fyysisellä että energeettisellä tasolla ja tukemaan muutosta kohta elinvoimaista sinua!

 

Lisäoptiona sinulla on mahdollisuus ostaa seurantamittaus Asyralla sekä ThetaHealing valmennus hintaa 180 €. Tämä toteutetaan kahden kuukauden kulutta kurssista.

3.-4.12.2022

Paikka: Helsinki

Kesto: 2 päivää

Aika: Ryhmävalmennukset la 14-17 ja su klo 10-18 sekä etukäteen tai lauantaina tehtävä Asyra mittaus (1,5 h / hlö) sekä jälkikäteen ThetaHealing -meditaatio (1 h / hlö)

Kouluttajat: Paula Heinonen ja Eeva-Maria Varpio

Investointi: 453 €

Valmentajina kurssilla toimivat

Paula Heinonen

Paula Heinonen

Paula on työskennellyt ThetaHealer®:nä 2015 vuodesta lähtien ja ThetaHealing® kouluttajana vuodesta 2017 lähtien. Vuonna 2019 hänestä tuli Suomen ensimmäinen Master ThetaHealing® kouluttaja ja vuonna 2021 Suomen ensimmäinen ThetaHealing® Certificate of Science. Sertifioitu Free mE-EFT ja PhoenisBlessing sekä Prosper mE valmentaja. 

Paula opiskellut ThetaHealing®:ä Vianna Stibalin koulutuksissa, joka on löytänyt ThetaHealing® tekniikan. Tänä päivänä haluan auttaa muita elämässä eteenpäin purkamalla rajoittavia uskomuksia ja tunteita, jotka estävät vaurauden terveyteen, hyvinvointiin, rahaan ja ihmissuhteisiin liittyen.

Eeva-Maria Varpio

Eeva-Maria on koulutukseltaan diplomiravintoterapeutti, ThetaHealer®, sertifioitu The Passion Test ja Mastery of Self-Love fasilitaattori. Parhaillaan hän opiskelee Janet Bray Attwoodin Master Trainer ohjelmassa, jossa sukelletaan syvälle muun muassa itsensä rakastamisen taitoon sekä Byron Katien The Work -työkaluun. Hän on erikoistunut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja auttaa asiakkaita kohti kehon ja mielen tasapainoa. 

’Intohimoni on auttaa asiakkaitani ottamaan itse vastuu omasta hyvinvoinnistaan ja elämään täyttä elämää parhaana versiona itsestäsi.