Elinvoimainen Minä

Tukevatko tunteesi ja ajatuksesi hyvinvointiasi? Johtaako nykyisen elämäntapasi kohti tasapainoa ja harmoniaa? Onko muutoksen tekeminen hankalaa? Tuntuuko haluamasi muutoksen teko hyvinvointiisi mahdottomalta, vaikka tietäisit miten tehdä sen? Ohjaako tieto vai tunne päätöksentekoa? Osaatko kuunnella mitä kehosi todella tarvitsee vai mitä se ei tarvitse?

 

Tällä kahden päivän kurssilla saat työkaluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja opit tunnistamaan ja pysäyttämään negatiivisten tunteiden vaikutuksen niin kehoon kuin mieleenkin. Löydät sinulle sopivan tavan syödä ja tukea terveyttäsi ilman erilaisia dieettejä. Löydät henkilökohtaisen motivaatiosi tehdä tarvittavat muutokset. Saat ohjeet miten jatkaa eteenpäin kurssin jälkeen ja myös miten pysyä uudessa suunnassa sekä ylläpitää hyviä asioita.

 

Kurssi yhdistää ennakkoluulottomasti ravitsemusta, bioresonanssia sekä ThetaHealing@ -meditaatioita.

Tämä kurssi on sinulle, jos:

– sinusta tuntuu, että sinä ja kehosi ovat eri paria

– haluat oppi luomaan lisää hyvinvointia elämääsi

– tiedät miten syödä terveellisesti ja kuinka pitää itsestäsi huolta, mutta et saa tehtyä sitä

– haluat oppi tuntemaan iloa ja onnellisuutta kehossasi

– haluat oppia ennaltaehkäisemään terveysongelmien syntyä

– haluat oppia eheyttämään aurakentän haavoja paikkaamalla emotionaaliset tarpeet, jotka ovat jääneet paikkaamatta elämän aikana.

– haluat oppia kuuntelemaan mitä kehosi todella tarvitsee, eikä esim. mitä kehosi haitalliset mikrobit tarvitsevat

– haluat oppia vapauttamaan ylimääräisen stressin, jotta saat aktivoitua kehosi omat korjaamisprosessit toimimaan optimaalisesti

 

Kehosi heijastaa mielesi. Kurssilla käydään myös läpi negatiivisten tunteiden vaikutus kehoosi. Opit mistä esim. happo-emästasapaino voi johtua, mistä erilaiset mikrobit, raskasmetallit, allergiat voivat viestiä. Mikä on negatiivisten tunteiden vaikutus kehoosi ja paljon muuta!

Stressiä vapauttamalla keholla on työkalut alkaa parantamaan itse itseään, mihin sen voimavarat eivät aiemmin riittäneet. Syy kehon stressiin voi olla myös esim. ruoka-aineylliherkkyydet, raskasmetalli kuorma, käsittelemättömät negatiiviset tunteet jne.

Kurssilla opit tuntemaan itsesi ja kehosi salaiset tarpeet. Sen, mitä kehosi oikeasti tarvitsee ja mikä oikeasti on sinulle hyväksi. Opit myös täyttämään nämä kehosi tarpeet; fyysisesti, energeettisesti ja emotionaalisesti.

Kurssille otetaan max 10 osallistujaa.

 

Kurssikuvaus

Kurssi on kaksipäiväinen ja se toteutetaan 10.-11.9.2022. Lauantaina 10.9. klo 14-17 ja sunnuntaina 11.9. klo 10-18 ryhmävalmennusta. Kurssi pidetään Lahdessa.

Ennen kurssin alkua kaikille osallistujille tehdään bioresonanssi mittaus AsyraPro -laitteella sikä ThetaHealing® -hoitomeditaattio, joko etukäteen sovittuna ajankohtana tai ensimmäisenä kurssi päivänä ennen yhteisen osuuden alkua. Etukäteen tehtävät bioresonanssi mittaukset toteutetaan, joko Porvoossa tai Hyvinkäällä (6-7 kpl). Kurssi päivänä mittauksia on 3-4 kpl Lahdessa. ThetaHealing® -hoitomeditaatiot toteutetaan, joko onlinessa Zoomissa tia paikan päällä Lahdessa.

 

Kurssille ei ole ennakkovaatimuksia tai osaamista.

 

Päivä 1

Etukäteen TAI ensimmäinen päivä sisältää kaksi henkilökohtaista konsultaatiota, joiden kesto yhteesä per henkilö on 2,5 h. Sinulle tehdään Laaja Asyra –mittaus sekä henkilökohtainen ThetaHealing® -hoitomeditaatio  Jokainen osallistuja saa yksilöllisen ajan näihin konsultaatioihin. Ilmoittautuessasi kurssille, saat oman henkilökohtaisen aikasi.

 • Asyra -laitteella saadaan tietoa kehon toiminnallisesta terveydestä mittaamalla muutoksia ihon sähkömagneettisessa kentässä. Laitteen mittausmenetelmä sisältää elementtejä perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä sekä homeopatiasta uusimman tietotekniikan  keinoin.
 • Laajassa, kokonaisvaltaisessa mittauksessa testataan mm. kudosten ja elintentasapainotilaa ja etsitään tasapainoa häiritseviä tekijöitä. Mittaus sisältää vitamiini-, hivenaine-, rasvahappo- ja aminohappo-puutokset sekä ruoka-yliherkkyydet. Epätasapainossa oleviin osa-alueisiin perehdytään yksityiskohtaisemmin. Näitä voitat olla esim. kehon raskasmetallikuormitus, ympäristön toksiinit ja allergeenit, homeet, suoliston kunto (bakteerit, parasiitit, hiivat), hormonitoiminta, tunnepuolen asiat jne.
 •  Mittauksen lopuksi saat kirjallisen raportin löydöksistä sekä ohjeet ruokavalioon (+veriryhmäruokavalio ohje) ja ravintolisiin liittyen. Mittaus sisältää myös homeopaattisen hoitotipan, joka tukee osaltaan muutosten läpivientiä myös arjessa kurssin jälkeen.

ThetaHealing -meditaatio ja Henkilökohtaisen motivaation löytäminen muutokseen

Mittaustulosten perusteella henkilökohtainen valmennus ThetaHealing -meditaatio, jossa varmistetaan, että

 • Sinulle löytyy motivaatio ja tuki pysyvään muutokseen 
 • Poistetaan rajoittavat esteet pysyvän lopputuloksen tieltä
 • Saat tuen sekä fyysisellä että energeettisellä tasolla ja tukemaan muutosta kohta elinvoimaista sinua!

  Kaikille yhteinen osuus

  Koulutusosuus alkaa klo 14 ruuansulatuksen ja ruoka-aine yliherkkyyksien läpikäymisellä.

   

  Päivä 2

  Toisen päivän sisältö rakentuu edellispäivän mittaustulostenperusteella. 

   

  Päivän koulutusosuudessa käydään läpi mm. miten mittauksessa esiinnousseet asiat ovatvaikuttaneet emotionaalisella tasolla elämääsi. Miten ympärillä olevat ihmiset käyttäytyvät. Esimerkiksi, jos sinulla on loisia, voit havaita, että ihmiset ympärilläsi vievät energiaa sinulta. Eheytetään aurakentässä olevat haavat uskomus- ja tunnetyöskentelyn avulla. Tämä tehdään uskomustyöskentelyllä, joka perustuu edellisen päivän Asyra mittaustuloksiin.

   

  Etsitään taustalla vaikuttavat emotionaaliset mallit miten esim. vitamiini-hivenaine puutteet tai mikrobiepätasapaino on näkynyt aiemmin päivittäisessä elämässä. Täytetään emotionaaliset aukot eli tunnehaavat energiakentässä, jotka aiemmin ovat vetäneet ko. asioita puoleensa. Nämä tunnehaavat voivat olla fyysisessä kehossa tai aurakentässä. Käydään läpi miten tunnistat kehosi hyvinvointia tukevat viestit ja miten erotat ne haitallisista viesteistä. Opit taas miten tuntea olosi kehossasi kokonaiseksi.

   

  Lisäoptiona sinulla on mahdollisuus ostaa seurantamittaus Asyralla sekä ThetaHealing valmennus hintaa 180 €. Tämä toteutetaan kahden kuukauden kulutta kurssista.

  10.-11.9.2022

  Paikka: Lahti

  Kesto: 2 päivää

  Aika: Ryhmävalmennukset la 14-17 ja su klo 10-18 sekä etukäteen tai lauantaina tehtävä Asyra mittaus & ThetaHealing -meditaatio (2,5 h / hlö)

  Kouluttajat: Paula Heinonen ja Eeva-Maria Varpio

  Investointi: 453 €