Prosper mE ryhmävalmennus

Taisteletko jatkuvasti taloudellisen epävarmuuden kanssa ja kaipaatko avainta taloudelliseen tasapainoon? Prosper mE -ryhmävalmennusohjelma on suunniteltu auttamaan sinua murtamaan näkymättömät muurit, jotka estävät taloudellisen hyvinvointisi ja vapauttamaan sielusi vaurastumaan kaikilla elämän osa-alueilla.

Tämä 18 viikkoa kestävä kokonaisvaltainen valmennusmatka yhdistää henkisiä näkökulmia ja käytännöllisiä, ainutlaatuisia menetelmiä, jotka auttavat sinua tunnistamaan, käsittelemään ja voittamaan syvään juurtuneita rahaan liittyviä ongelmia. Kehitämme tervettä suhdetta rahaan, joka mukautuu tasapainoisesti yksilöllisiin uskomuksiisi ja tavoitteisiisi.

📅 Merkitse kalenteriisi aloituspäivä keskiviikko, 18.9.2024 

18 viikon ajan joka viikon keskiviikko

⏰ Aika: klo 18.00-19.30

Valmennus on englanniksi.

Valmennuksista tulee sinulle myös tallenne.

Anna rahasi kasvaa

🌟 Prosper mE -ryhmävalmennuksen tärkeimmät osa-alueet:

  • Tutki luontaisia uskomuksiasi ja asenteitasi rahaa kohtaan,
  • Tunnista ja kumoa negatiiviset ajattelutavat ja tottumukset, jotka saattavat estää tiesi taloudelliseen kasvuun
  • Ohjaa sisäisten henkisten prosessien kautta luomaan sekä yltäkylläisyyteen perustuva myönteinen ja vaurauden virtaan kytkeytyvä ajattelutapa että käytännön toimenpiteitä, joiden avulla voit menestyä.
  • Valmennuksen merkittävä ohjaava voima on rahan 35 universaalin lain tutkiminen.
  • Viemme sinut matkalle hallitsemaan näitä perusperiaatteita ja tarjoamme syvällisen ja tavanomaisen viisauden ylittävän ymmärryksen rahan dynamiikasta.

Tämän henkisen kehityksen rinnalla me opetamme käytännön talousosaamista. Saat asiantuntemusta budjetoinnista, säästämisestä, sijoittamisesta ja velkojen hallinnasta. Sisällössämme on täydellinen tasapaino taloudellisten perustietojen ja tulevaisuuteen suuntautuvien strategioiden välillä, jotka on räätälöity nykypäivän kehittyvään taloudelliseen tilanteeseen.

Kokeneet Prosper mE -valmentajamme Paula Heinonen ja Marla Ballard antavat viikoittaista henkilökohtaista ohjausta ja auttavat sinua sisällyttämään nämä opit osaksi taloudellista elämääsi. Ohjelmaa täydennetään vuorovaikutteisilla aktiviteeteilla, jotka kannustavat käytännönläheiseen oppimiseen ja edistävät muutosta, joka jättää pysyvän jäljen taloudelliseen hyvinvointiisi.

Valmennus pidetään englanniksi.

Valmennuksista tulee sinulle myös tallenne.

Sijoitus: Early Bird 3500 USD  (Normaali hinta 5300 USD)

* hanki Prosper mE -kirja sekä Miracle mE ja Manifest mE -kirjat rekisteröitymisen yhteydessä.