Raha ja onnellisuus

6.-10.3.2023

Paikka: Online

Kesto: 5 pv,  3,5 h / päivä

Aika: klo 17-20:30

Kouluttaja: Paula Heinonen

Raha ja Onnellisuus

Tällä kurssilla käyt läpi sarjan visualisointiharjoituksia mielesi ”puhdistamiseksi” niin, että ajatuksesi ja tunteesi tukevat sinua luomaan onnellisempia kokemuksia rahasta, olipa kyse sitten tulojen lisäämisestä, menojen vähentämisestä, säästöjen hyödyntämisestä, iloisesta sijoittamisesta, rahankäytöstä korkeimpien arvojesi mukaisesti, elämäntehtäväsi täyttämisestä tai mistä tahansa rahaan liittyvästä toiveesta, joka täyttää sydämesi.

Mitä mieltä olet rahasta?
Millainen on suhteesi rahaan?

Tämän voi selvittää kahdella yksinkertaisella tavalla:

Kuvittele. Jos raha olisi ihminen, millainen ihminen se olisi? Millainen luonne tällä henkilöllä on, miltä hän näyttää? Miltä sinusta tuntuu?
Ajattele tunteitasi ja tunteitasi, kun käytät rahaa/maksat tavaroista ja palveluista. Miltä sinusta tuntuu, kun saat rahaa muilta?
Jos esimerkiksi tunnet menetystä, vihaa, paheksuntaa, tuomitsemista tai pettymystä joka kerta, kun annat rahaa pois, nämä energiat täyttävät rahavirtojesi lisäksi koko elämäsi! Siitä, mitä säteilet, tulee sitä, mitä saat. Ja jos tunnet syyllisyyttä, häpeää ja häpeää ottaessasi rahaa vastaan, lähetät sitä maailmalle ja luot näitä energioita yhä uudelleen ja uudelleen.

On aika päästä pois uhrimoodista ja niukkuudesta ja alkaa käyttää rahaa siihen tarkoitukseen, mihin se on tarkoitettu – kiitollisuuden välittäjänä. Kyllä, se voi olla vaikeaa, koska meitä voivat hallita rajoittavat uskomukset rahasta ja yltäkylläisyydestä, ja tärkein asia, joka rajoittaa meitä, on se, miltä meistä tuntuu rahaa kohtaan.

Raha ja onnellisuus -koulutus on luotu auttamaan sinua parantamaan suhteesi rahaan. Tunteiden parantaminen ja asenteiden muuttaminen auttavat sinua avaamaan yltäkylläisyyden ja voit siirtyä kiitollisuuden tilaan.

Kuvittele vain:
Joka kerta, kun olet vuorovaikutuksessa rahan kanssa (antaessasi ja vastaanottaessasi), tunnet kiitollisuuden aallon – miltä se tuntuu?
Millaista energiaa sitten luot Elämääsi?

Lyhyt yhteenveto siitä, mikä sinua odottaa kurssilla:

 • Seitsemän epäonnea aiheuttavan myytin hälventäminen
 • Kuuden  noidankehän takana olevan tunteen vapauttaminen
 • Kahdentoista voimakkaan  vaurautta tuovan uskomuksen aktivointi
 • Hyveellisen kierteen luominen yltäkylläisyyttä varten
 • Rahakanaviesi ja -varastojesi puhdistaminen
 • Strategia runsauden ja vaurauden saavuttamiseksi

Oletko tyytyväinen rahatilanteeseesi?
Monet ihmiset ovat kertoneet turhautuneisuudestaan, kurjuudestaan ja toivottomuudestaan rahaelämäänsä liittyen:

 • ”Teen kovasti töitä tullakseni toimeen, mutta en ansaitse tarpeeksi nauttiakseni elämästä.”
 • Minusta tuntuu, ettei minulla ole taitoja tai tietoja, joilla tienata rahaa, enkä myöskään ansaitse taloudellista yltäkylläisyyttä. Palkka nousee vain kerran useassa vuodessa, ja kestää 30 vuotta saavuttaa tarvitsemani tulotaso.”
 • ”Aina kun tienaan rahaa, tunnen syyllisyyttä ja mietin, pitäisikö minun laskea hintojani.”
 • ”Teinpä mitä tahansa, yritykseni myynti on niin hidasta, ja joudun aina kamppailemaan, jotta tulen juuri ja juuri toimeen.”
 • ”Minulla on loistava liikeidea, mutta en uskalla ryhtyä siihen. Pelkään epäonnistumista.”
 • ”Minulla on nyt paljon rahaa, joten voin nauttia elämästäni, mutta olen huolissani sen menettämisestä tulevaisuudessa.”

Näiden ajatusten ja tunteiden takana on pelko. Pelko tekee sinusta pessimistisen ja puolustuskannalla olevan tai jopa asettaa sinut uhrin asemaan, mikä johtaa päätöksiin, jotka aiheuttavat vielä enemmän onnettomia tilanteita, mikä luo noidankehän. Kun tämä kierre on kerran vakiintunut, siitä on hyvin vaikea päästä pois, jolloin sinusta tuntuu, ettei ulospääsyä ole! Onko sinusta koskaan tuntunut siltä, että olet juuttunut tilanteeseen, joka toistuu yhä uudelleen ja uudelleen?

Mitä jos sanoisin, että sinulla on kaikki valta muuttaa rahaelämääsi parempaan suuntaan?

Elämäsi on seurausta teoistasi, jotka johtuvat ajatuksistasi ja tunteistasi. Jotta unelmasi voisi toteutua, tarvitset ajatuksia ja tunteita, jotka tukevat unelmaasi. Jos et ole täysin tyytyväinen elämääsi tänään, on todennäköistä, että sinulla on ajatuksia ja tunteita, jotka sabotoivat unelmiesi toteuttamista.

Joten muutetaan ne!

Aikaisempi kokemus: Aikaisempaa kokemusta ei vaadita

Kurssin hinta: 480 € (sis. ALV 24 %)

Saat kurssilta todistuksen ja sinut sertifioidaan Money & Happiness Practitioner:ksi.