Kehitä mieltäsi

Tällä 3 päivän kurssilla tulet ymmärtämään ja oppimaan:

– ThetaHealing® tekniikan

– Opit testaamaan itseltäsi kuinka alitajuisesti uskot asioista

– Kuinka käytät intuitiotasi saadaksesi tietoa siitä, mitkä asiat vaikuttavat haasteisiisi

– Kuinka muuttaa todellisuuttasi, muuttamalla epäterveitä uskomuksia ja tunteita

– Kuinka tunnistaa rajoittavia uskomuksia ja muuttaa ne välittömästi

– Kuinka löytää ydinuskomukset, jotka vaikuttavat nykyiseen tilanteeseesi

– Kuinka käyttää tätä parantaaksesi henkistä, fyysistä ja emotionaalista hyvinvointiasi

– Alitajunnan voima manifestoinnissa ja paranemisessa

– Kuinka luoda haluamasi elämä

Perustajamme ovat Suomen korkeimmalle koulutettuja ThetaHealing® Master ja Certificate of Science kouluttajia

ThetaHealing® kurssivalikoimamme:

ThetaHealing® Peruskurssi

Peruskurssilla opit tämän tehokkaan ja ja uskomattoman yksinkertaisen tekniikan perusteet. Huomaat pian, että pystyt itse vaikuttamaan elämäsi eri osa-alueisiin. 

Kesto: kolme päivää

8.-10.9.2023 Lahti/Online

ThetaHealing® Jatkokurssi

Jatkokurssilla syvennät osaamistasi ja opit monia uusia tekniikoita ja tapoja, joiden avulla poistat esteitä ja opit positiivisia tunteita. Vapautamme paljon paheksuntaa, kaunaa, katumusta ja torjutuksi tulemisen tunnetta.

Kesto: kolme päivää

15.-17.9.2023 Lahti/Online

ThetaHealing® Dig Deeper

Tällä kurssilla opit löytämään erilaisten uskomusten ja tunteiden taustalla olevat alkuperäiset syyt. Opit myös ymmärtämään paremmin omaa ja muiden käytöstä erilaisissa tilanteissa.

Kesto: kaksi päivää

30.9-1.10.2023 Lahti/Online

ThetaHealing® Manifestointi ja runsaus

Tällä kurssilla tulet kehittämään manifestointitaitosi uudelle tasolle ja luomaan runsautta elämäsi eri osa-alueilla. Kurssin aikana tulet tietoiseksi, miksi tavoitteesi eivät ole aina toteutuneet ja purkamaan näitä syvällä piilossa olleita esteitä.

Kesto: kaksi päivää

ThetaHealing® Sinä ja Kumppanisi

Tämä kurssi on suunniteltu auttamaan sinua hyväksymään ja rakastamaan itseäsi. Kun pystyt siihen, voit elää omana itsenäsi sielunkumppanisi kanssa. 

Kesto: kaksi päivää

ThetaHealing® Sinä ja Luoja

Tällä kurssilla opit ymmärtämään paremmin alitajuntasi eri näkökulmia. Mikä on se ääni tai tunne, tai intuitio, jota kuuntelet ja seuraat? Onko se sinun parhaaksesi? Kun tiedät näiden eron, voit luottaa sisäiseen oppaaseesi.

Kesto: kaksi päivää

ThetaHealing® Sinä ja Sisäpiirisi

Kasvamme ja kehitymme jatkuvasti. On tärkeää, että ympärillämme on oikeat ihmiset; sellaiset, joihin voimme luottaa ja tukeutua. Opit tunnistamaan mielen eri tasot ja kehittymään mielen eri osa-alueilla.

Kesto: kaksi päivää

ThetaHealing® Sinä ja Maapallo

Tällä kurssilla tulet tuomaan positiivisia muutoksia elämääsi, kun opit ymmärtämään paremmin kotiplaneettaamme. Opit myös ymmärtämään ja tunnistamaan, kuinka olemme yhteydessä planeettaamme ja kuinka se auttaa meitä, sekä kuinka voimme auttaa sitä.

Kesto: kaksi päivää

15.-16.7.2023 Lahti

ThetaHealing® Sielunkumppani

Tämä kurssi on suunniteltu auttamaan sinua hyväksymään ja rakastamaan itseäsi. Kun pystyt siihen, voit elää omana itsenäsi sielunkumppanisi kanssa. 

Kesto: kaksi päivää

ThetaHealing® Maailman Suhteet

Tämän kurssin tarkoitus on auttaa sinua luopumaan vihasta, paheksunnasta, ennakkoluuloista ja ennakkoasenteista erilaisia ihmisiä, kulttuureita, uskontoja sekä kansalaisuuksia kohtaan. 

Kesto: viisi päivää

11.-15.10.2023 Lahti

ThetaHealing® Intuitiivinen Anatomia

Tällä kurssilla opit ymmärtämään paremmin elimistöäsi ja elimiä. Kurssi on todellinen muutoksen tekijä elämässäsi, sillä kurssilla vapautat suuren määrän energeettistä kuormaa ja sen seurauksena omat intuitiiviset kykymme kasvavat merkittävästi.

Kesto: viisitoista päivää

5.-22.6.2023 Taivassalo

ThetaHealing® Sairaudet ja toimintahäiriöt

Tällä kurssilla opit ymmärtämään paremmin sairauksien intuitiivista näkökulmaa. Kurssin tärkein anti on poistaa esteitä niiden uskomusten ja tunteiden osalta, jotka estävät sinua työskentelemästä sairauksiin ja toimintahäiriöihin liittyen.

Kesto: kymmenen päivää

ThetaHealing® Rainbow Children

Tämä kurssi vie intuitiiviset kykysi aivan uudelle tasolle. Tällä kurssilla opit ThetaHealingin perusasioita käytännön harjoitteissa, sekä esimerkiksi kristalliasetelma-meditaation, joka mahdollistaa erittäin syvän theta-meditaation.

Kesto: viisi päivää

 

ThetaHealing® Rytmi 

Tämä kurssi auttaa sinua löytämään oman sisäisen kauneutesi ja hyväksymään itsesi. Kun voit tuntea olosi mukavaksi kehossasi, voit antaa sille sen tarvitsemat ravinteet ja tunteet ja nauttia elämästäsi Luojan ohjauksessa.

Kesto: yksi päivää

ThetaHealing® DNA3 

Tämä kurssi on tarkoitettu edistyneille ThetaHealereille ja auttaa sinua vaikuttamaan asioihin molekyylitasolla. Opit myös ymmärtämään kehoa sekä sen energiaa paremmin. Kurssin jälkeen voit antaa mahdottomalle mahdollisuuden.

Kesto: viisi päivää

1.-5.11.2023 Lahti

ThetaHealing Olemassaolon Tasot

ThetaHealing® Olemassaolon Tasot

Tällä kurssilla opit ymmärtämään syvällisemmin filosofian, joka on kaikkien ThetaHealing® kurssien ja kirjojen taustalla.

Kurssin harjoitusten avulla opit kuinka hyödyntää tehokkaimpia ja nopeimpia keinoja kohota omalla polullasi eteenpäin.

Kesto: viisi päivää

17.-21.7.2023 Lahti

Kursseilla n. 75% ajasta teemme käytännön harjoituksia.

Kurssilla