Haluatko henkilökohtaista apua?

Valmennus tehdään lähtökohtaisesti etänä, esim. tietokoneen tai puhelimen välityksellä.
Myös tapaaminen mahdollista erikseen sovittaessa.

Voit myös varata ajan puhelimitse tai sähköpostitse:

Paulan yhteystiedot
Mikan yhteystiedot

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Valmennuksessa pureudutaan sinun elämääsi, esim. toistuvaan tilanteeseen, joka ei suju haluamallasi tavalla. Kun tiedät, mihin haluat muutosta, etsimme alitajuisesta mielestäsi syyt (ohjelmointi, uskomukset, tunteet) siihen, miksi tilanteet muodostuvat kyseisellä tavalla. 

Tämän jälkeen muutamme nämä ajatusmuodot (uskomukset, ajatukset, tunteet, traumat ym.) alitajuntaasi niin, että uudet ajatusmuodot tukevat sellaisia kokemuksia, joita sinä haluat.

Nämä muutetaan alitajuntaan, sillä asiantuntijoiden mukaan alitajuntamme ohjaa päätöksiämme jopa 95% ajasta. Kun ohjaudumme automaattisesti ”oikeaan” suuntaan, meidän ei tarvitse taistella alitajuntaamme vastaan – sillä se on kuin muurahainen taistelisi elefanttia vastaan.

Kuinka luomme elämäämme

Käsiteltäviä aiheita voivat olla esimerkiksi:

Ihmissuhteet

Suhteesi äitiisi ja isääsi ovat elämäsi merkityksellisimpiä ihmissuhteita. Voitko olla täysin oma itsesi heidän kanssaan ja nautitko heidän seurastaan? Entä muissa suhteissasi?

Rakkaus

Voitko olla parisuhteessasi oma itsesi? Hyväksytkö kumppanisi omana itsenään? Haluaisitko vetää puoleesi kumppanin, jonka kanssa voit nauttia elämästäsi täysin, ja vielä pitää hänet elämässäsi?

Terveys

Miksi terveytesi on sinulle tärkeää? Onko sinun helppoa pitää huolta terveydestäsi ja edistää sitä? Löydätkö sille aikaa ja energiaa?

Talous

Miten lapsuudenkodissasi puhuttiin rahasta? Oliko sitä tarpeeksi? Mitä tunteita se tuo? Millainen rahatilanteesi on nyt? Aiheuttaako raha sinulle stressi, vain onko se sinulle mahdollistaja?

Traumat

Palaatko aina uudestaan menneisiin tapahtumiin? Tämä saattaa johtua traumasta, josta voit vapautua. Onko sinua kiusattu, hyväksikäytetty tai oletko kokenut väkivaltaa?

Riippuvuudet

Riippuvuudet liitetään usein päihteisiin, mutta voimme olla riippuvaisia paljon muustakin. Ne voivat liittyä esim. tunteisiin, ihmisiin, paikkoihin tai toisten reaktioihin.

Stressi

Stressi voi johtua monesta syystä. Ympäristö, odotukset, saasteet ym. Kun meillä on liikaa stressiä, emme kykene toimimaan parhaalla tavalla, esim. immuunijärjestelmämme osalta.

Työ / ura

Voitko nauttia työstäsi? Oletko tyytyväinen tuloksiisi työssäsi? Koetko täyttymystä tehtävissäsi? Pystytkö etenemään urallasi tai onko liiketoiminta haluamallasi tasolla?

Anteeksianto

Anteeksiannon sanotaan olevan kaikkein korkein suojaus. Oletko todella pystynyt antamaan anteeksi, vai kannatko sisälläsi paheksuntaa, kaunaa tai jopa vihaa toisia kohtaan? Tai itseäsi kohtaan?

Ero

Onko ihmissuhteesi päättynyt? Oletko päässyt sen yli? Onko sinulla yhä kuormittavia tunteita, kuten syyllisyyttä tai surua?

Torjutuksi tuleminen

Torjutuksi tulemisen tunne on yksi yleisimpiä muiden kuormittavien tunteiden aiheuttajia. Haluaisitko oppia hyväksymään ihmiset ja tilanteet elämässäsi uudella näkökulmalla?

Henkisyys

Oletko matkalla henkisellä polullasi, mutta joku tai jokin estää sinua vapauttamasta täyttä potentiaaliasi?