ThetaHealing DNA3

x.x

Paikka: Lahti / Online

Aika:  ti-la 10-18

Kouluttaja: Paula Heinonen

ThetaHealing® DNA3

DNA 3 on haluttu kurssi edistyneille ThetaHealereille. Se opettaa sinulle, miten työskennellä ei-orgaanisen ja orgaanisen aineen parissa, sekä tietoisuutta siitä, että voimme astua ulos omasta paradigmastamme ja saada nopeasti aikaan hyödyllisiä muutoksia terveyteen ja hyvinvointiin DNA:n mitokondrioiden avulla; samalla kun hallitset myös sen tietämyksen, että jokainen luo todellisuutensa, ja halutessaan astua ulos siitä. 

Kurssiin kuuluu syvä paheksunta- ja uskomustyöskentely itsensä tuntemiseksi; ikuisten molekyylien intuitiivinen linjaan asettaminen; henkinen bilokaatio; ei-orgaanisen materiaalin energiakenttien ymmärtäminen ja sanojemme voima todellisuutemme ilmentämiseksi.

Tämän kurssin käyneet ovat eniten arvostaneet välitöntä ja selkeää kehitystä intuitiivisissa kyvyissään. Elämä voi muuttua helpommaksi, kun käytät näitä uusia taitoja itseesi ja asiakkaillesi, ja tulet löytämään ihmeellisen mielesi todellisen potentiaalin. Tämä kurssi tarjoaa laajentumista ThetaHealing-taitoihimme ja sitä suositellaan erittäin lämpimästi heille, jotka haluavat elää jatkuvassa seitsemännen tason tietoisuudessa ja yhteydessä kaikkeuden Luojaan.

Tämä seminaari on täynnä paljon käytännön harjoituksia, joiden avulla opitaan, miten auttaa muuttamaan ympäröivää maailmaamme.  Opit, miten voit luoda oman todellisuutesi ja samalla vapauttaa ne estot, jotka estävät sinua luomasta tuota todellisuutta.

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing® perus-, jatko-, ja Dig Deeper kurssit, sekä Intuitiivinen Anatomia

TAI 

ThetaHealing® perus-, jatko-, ja Dig Deeper kurssit, sekä Sinä ja Luoja, Sinä ja Sisäpiirisi, Maailman Suhteet

Sisältää: Manuaalin ja Sertifioinnin 

Sertifikaatti: Sinut tullaan sertifioimaan ThetaHealing® DNA3 Practitioner, joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset. 

Kurssin hinta: 970 € (sis. alv 24 %)

Kurssimaksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista. Erikseen sovittaessa osamaksumahdollisuus.