ThetaHealing Olemassaolon Tasot

26.-30.6.2024

Paikka: Lahti

Aika: ma-pe 10-18

Kouluttaja: Mika Heinonen

ThetaHealing® Olemassaolon Tasot

Olemassaolon tasot on kaikkien ThetaHealing® kurssien ja kirjojen filosofian alkulähde. Oppimalla olemassaolon tasojen rakenteen Viannalle näytettiin, että on mahdollista luoda todellisuus uusiksi tässä elämässä ja miksi hän loi vaikeita tilanteita elämässään.

Olemassaolon tasot kurssi on metafysiikan kvanttimekaniikkaa. Tällä kurssilla pääset tämän universumin ulkopuolella oleviin ulottuvuuksiin.. jossa Viana uskoo olevan itse elämän synnyn.

Pääset matkalle, joka johtaa ulospäin ohi universumin … joka tarjoaa käsityksen, että mielen ollessa thetatilassa on mahdollista matkata valoa nopeammin ajatuksen voimalla … ja yhdistyä jumalalliseen energiaan, ennen kuin se muodostaa kaiken, mitä tässä universumissa on.

Tällä kurssilla saat paljon uutta tietoa ja pääset tekemään harjoituksia, jotka kehittävät jokaista olemassaolon tasoa. Oppilaana koet yhteyden seitsemännen olemassaolon tason kaikkeuden Luojaan, kuudennella tasolla opit lakien ja hyveiden viisauksia, viidennellä tasolla enkelit ja ylösnousseet mestarit, ulottuvuudet ja vaihtoehtoiset todellisuudet, neljännellä tasolla esivanhemmat ja oppiminen, kolmannella tasolla ihmiset ja miksi teemme mitä teemme, toisella tasolla kasvit ja niiden parantamiskyvyt, ja ensimäisellä tasolla kivet ja Maapallon ja maan muistot, sekä alat kehittää itseäsi kohti parhainta itseäsi mestarina.

Kurssista 75 % on käytännön harjoittelua.

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing® Peruskurssi, ThetaHealing® Jatkokurssi, ThetaHealing® Dig Deeper ja Intuitiivinen Anatomia TAI ThetaHealing® Peruskurssi, ThetaHealing® Jatkokurssi, ThetaHealing® Dig Deeper, ThetaHealing® Sinä ja Luoja, ThetaHealing® Sinä ja Sisäpiirisi ja ThetaHealing® Maailmansuhteet

Sisältää: ThetaHealing® Planes of Existence –kirjan ja sertifioinnin

Sertifikaatti: Sinut tullaan sertifioimaan ThetaHealing® Planes of Existence Practitioner, joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset.

Kurssin hinta: 1070 € (sis. alv 24%)