ThetaHealing® on tekniikka, jonka avulla voit edistää parempaa henkistä, fyysistä ja emotionaalista hyvinvointia.

ThetaHealing® on erittäin monipuolinen henkisen kehityksen ja energiaparantamisen menetelmä, joka antaa sinulle mahdollisuuden positiiviseen muutokseen. Alitajunnassasi voi olla ajatusmalleja, jotka rajoittavat onnellisuuttasi, hyvinvointiasi, vaurauttasi tai runsauttasi. Voit ohjelmoida nämä rajoittavat uskomukset ja kuormittavat tunteet uudelleen, jolloin uskomusjärjestelmäsi tukee ja auttaa sinua saavuttamaan sellaisen elämän, jonka oikeasti haluat. 

Kyseessä onkin eräänlainen energiapsykologian muoto, jonka avulla voi selvittää, miksi tietty ajatusmalli on syntynyt. Kun syyt ajatusmalliin on löydetty, voidaan ajatusmallit ohjelmoida uudelleen ja luopua niihin liittyvistä negatiivisista vaikutuksista. 

Otetaan vaikka esimerkiksi miellyttämisen tarve. Tämä ajatusmalli on voinut syntyä tilanteessa, jossa selviytyminen riippui siitä, tuliko hyväksytyksi. Nyt tilanne voi olla toinen, eikä tämä ajatusmalli enää palvele – päin vaston, se rajoittaa elämää monella eri osa-alueella. On erittäin hyödyllistä purkaa tällaiset ajatusmallit.

Koulutamme ja valmennamme asiakkaitamme luottamuksella, myötätunnolla ja rakkaudella