Traumasta vapauteen kurssi 16.6.2022

Traumasta Vapauteen on päivän kurssi, jonka aikana pääset meditaatioiden ja intuitiivisen maalauksen keinoin vapauttamaan elämääsi kuormittavan trauman ja sen aiheuttamat tunteet itsestäsi.

Trauma voi syntyä pienemmistä tai isommista elämäntapahtumista ja se saattaa vaikuttaa monella elämän osa-alueella jumittavana tunteena tai esteenä mennä eteenpäin. Joskus trauma voi muodostua vaikka jonkun toisen ihmisen loukkaavista sanoista ja joskus taas esimerkiksi jonkin suuren surun myötä. Välttämättä ei tarvitse edes tietää, onko jokin tapahtuma aiheuttanut trauman, vaan siitä kertoo kuormittava tunne kehossa ja mielessä. Se saattaa myös muodostua osaksi identiteettiä, vaikka se itseasiassa on jonkin kokemuksen aiheuttama tunne.

Kurssilla tulet kohdatuksi turvallisessa ympäristössä ja voit käsitellä traumaasi ilman, että trauman aiheuttajaa tarvitsee jakaa muille. Tarkoituksena on käsitellä trauman aiheuttavia tunteita meditaatioiden, maalaamisen ja energialatausten avulla. Koko päivän ajan ohjaajat, Paula ja Anniina, ovat tukenasi auttamassa sinua eteenpäin ja päivän edetessä jokainen askel ja vaihe, johdattaa sinut kohti vapautta ja lopulta näet sen kaiken maalaamassasi taulussa.

Taulun saat tietysti mukaasi ja siihen ladataan tarvitsemaasi energiaa päivän päätteeksi. Taulu tulee toimimaan sinulle lähteenä vastaanottaa energiaa ja sillä voi olla hyvinkin voimakas positiivinen vaikutus elämässäsi. Samalla tavoin kun luot taulun, luot elämääsi.

 

Saat päivästä seuraavia hyötyjä:

tulet kohdatuksi turvallisessa ympäristössä

vapautat stressin ja paineen kuorman vapauttamisen edestä

käsittelet oman tunteesi ja kokemuksesi ilman, että sinun tarvitsee jakaa sitä muille

tunnistat sinua kuormittaneen taakan todellisen olemuksen

vapaudut kuormittavasta tunteesta

voit tuoda tunteen näkyville ilman draamaa tai vellomista

pääset irti jumista ja asioiden pyörittelystä

päätät toistuvan kaavan ja menet eteenpäin

irrotat kuorman identiteetistäsi

vapautat riippuvuutesi kuormaan

näet itsesi ilman kuormaa

avaat sydämesi uudelleen

luot uuden kuvan itsestäsi

opit katsomaan eteenpäin

autat itseäsi eheytymään ja voimaantumaan

maalaat tunteesi esille tauluun ja  tarinan kaari kulkee teeman mukaisesti traumasta vapauteen ja tuon taulun saat itsellesi antamaan energiaa ja voimaa. Se muistuttaa sinua siitä, miten sinussa on voima muuttaa millä tavoin kohtaat ja tunnet asioita

 

Kurssin hinta: 271 € (sis. alv 24%)

Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 14.6.2022.

 

Kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssi toteutuu mikäli osallistujia vähintään 6 hlöä ja kurssille mahtuu max. 10 osallistujaa.